Skip to content

LATTIALLE keittiössä kaatuneesta pastan keitinvedestä alkoi tapahtumaketju…

Helsingin hovioikeus antoi tapaukseen liittyvän päätöksen maanantaina. Asia jäi aiemman Helsingin käräjäoikeuden tuomion varaan, mikä tarkoittaa lähes 17 000 euron vahingonkorvauslaskua ja yli 27 000 euron laskua asunto-osakeyhtiön oikeudenkäyntikuluista viivästyskorkoineen.

OIKEUDESSA ratkottiin, oliko vuokralainen aiheuttanut huolimattomuudellaan tai laiminlyönneillään ison vesivahingon kerrostaloasunnossa. Vesivahingon paljasti vuokralainen itse, kun hän ilmoitti joulukuussa 2015 asunnossa parkettilattialle kaatuneesta pastan keitinvedestä.

PreBoppers soitti kapinallista ja kumouksellista bebopia edeltänyttä jazzia, josta Perkon sukupolven suomalaiset muusikot eivät ole olleet juuri kiinnostuneita, saati nuoremmat. (HS)

Paljasta pintaa palvelutaloon

Tuikku Vanajas näki Scandinavian Hunksit esiintymässä, kun hän oli 97-vuotias. Tuolloin hän esitti toivomuksen: Jos hän ehtii täyttää vielä pyöreitä, hän haluaa Hunksit juhliinsa.

 

Hunksit tulivat ja tekivät suuren vaikutuksen runsaspäiseen yleisöön. Yksi vaikuttuneista katsojista oli tuolloin 97-vuotias kotihoidon asiakas Tuikku Vanajas, joka esitti ryhmälle toivomuksen: Jos hän ehtii täyttää vielä pyöreitä, hän haluaa Hunksit juhliinsa esiintymään.